Anbefalinger fra Aqua Smile´s kunder!

Marianne Kristensen
fem-stjerne

Jeg kan næsten ikke beskrive med ord, så godt jeg synes jeres baby svømning er. Vi har været med i snart 2 perioder, og har allerede tilmeldt os endnu en periode. Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg vil anbefale jer til andre. I er bare de sødeste og dejligste mennesker,med så meget overskud til at snakke og hjælpe os hver i sær.

Jeg skal hvert fald helt klart også gå til jeres svømning næste gang vi skal have en lille.

marianne_christensen

Mia Lund Leed
fem-stjerne

Jeg har bare sådan lyst til at rose babysvømningen i Aabybro! Jeg glæder mig til hver eneste tirsdag, hvor Hollie og jeg skal til svømning og have kvalitetstid sammen med en masse andre søde babyer, deres mødre og ikke mindst Allan og Birgitte, der som instruktører sætter rammen for en fantastisk halv time for forældre og barn!

Vi bliver udfordret og lærer en masse samtidig med at vi føler os i fuldstændig trygge hænder med Allan i vandet! Han forsøger at tilpasse træningen sådan også min lille baby på 12 uger kan være med selv om hun ikke kan holde hovedet selv endnu. Birgitte går med i omklædningsrummet bagefter og hygge snakker med os alle.

Fantastisk instruktører og meget professionelt og hyggeligt! Kan kun give mine varmeste anbefalinger til andre!

01

Nanna Irena Svensson
fem-stjerne

Når man virkelig ønsker det bedste for sit barn! Og sikke en udvikling man oplever ved sit barn. Ida elsker simpelthen og komme til svømning om tirsdagen og det gør moderen også!

02

Pia Vestergaard
fem-stjerne

Udvikling, udfordringer, hygge, smil, omsorg og glæde er blot en lille del af hvad Rasmus og jeg har mødt til Baby svømning hos Birgitte og Allan.
Rasmus har været udfordret fysisk fra fødslen og det har bestemt været godt for hans udvikling at svømme hos jer
Tusind TAK.

03

Nanna Lund Torp
fem-stjerne

Aquasmile babysvømning er det bedste! Min skønne søn og jeg elsker at komme i vandet sammen med Birgitte og Allan!

Det er sjovt, udfordrende og vildt stimulerende for børnene. Udover en rigtig god oplevelse, har vi desuden fået en masse dejlige billeder, samt en helt fantastisk video til evigt minde!:-)

Som ekstra bonus er Allan og Birgitte de sødeste mennesker, og de er med til at gøre undervisningen endnu sjovere!

Jeg kan kan kun give Aquasmile babysvømning mine varmeste anbefalinger!

04

Maria Esko Harrig
fem-stjerne

Babysvømning hos Aqua Smile i Aabybro, Allan og Birgitte er den bedste start på svømning, jeg har givet begge mine unger. Det er sjovt og udfordrende, men altid trygt, for både mor og barn. Her bliver du mødt med hjertelighed, varme, smil og god humor.

Børnene udvikler tryghed i vandet og styrkes motorisk.

Tusind tak til to skønne mennesker for en unique oplevelse jeg til enhver tid vil anbefale til alle forældre.

05

Ann-Louisa Nielsen
fem-stjerne

Det er den bedste investering jeg har gjort – alt den glæde man for ved at være der er helt perfekt  –  og ja det er er et skønt sted at være.

06

MajBritt Agerskov Wehnert
fem-stjerne

Her får man muligheden for først og fremmest at udfordre sit barn, men også sig selv. Der skiftes mellem øvelser over og under vand, hvor kontakten mellem mor/far og barn er i centrum.

Prøv det – ellers fortryder man det!

De varmeste anbefalinger herfra.

07

Besøg Aqua Smile