Din baby kan meget mere end du tror

Din baby kan meget mere end du tror!

Aqua Smile underviser i Dynamisk babysvømning igennem Aaaiii-terorien, som vi igennem mange års undervisning har udviklet. Det er en speciel undervisning, som har udgangspunkt i at gøre svømning, dykke og meget andet som en naturlig del i babyens og sit senere liv.

Undervisningen foregår på en speciel måde, som over 6.000 babyer og mødre de seneste 10 år har fået kendskab til ved at gå til babysvømning hos os.

Aktiv babysvømning bygger på flere ting, men følgende elementer vil vi særligt fremhæve, for at nå det ønskede resultat:

– Høj tempo

– Høj intensitet

– Mange dyk

– Begejstring og glæde

– Nærhed, kærlighed og udvikling

Sammensat med naturlige øvelser og udført på den rigtige måde som bliver trænet igen og igen.

For at opnå det ønskede resultat, så er det vigtigt at mor/far giver de rigtige signaler til sin baby – viser sin glæde og begejstring og roser babyen for ethvert fremskridt han/hun gør.

Mange vil finde Aqua Smile´s undervisning meget anderledes end andre steder, og måske også lidt grænseoverskridende de første gange. Men når vores kursister har gået til babysvømning 7 gange, hvor vi har kommet igennem alle øvelserne, så bliver de hurtig dus med det. De kan hurtigt se fremskridtet med sin baby – og begejstringen vil ingen ende tage.

Det der sker er: I stedet for at træne babysvømning, hvor ”babyens kundskaber bliver en tillært del”, så gør vi det modsatte: ”Vi gør det til en naturlig del” – og det er noget helt andet og unikt, som vil følge barnet resten af livet.